KONFERANSE PÅ RØROS
4. - 5. NOV 2014

FRA MASSEPRODUKSJON TIL OPPLEVELSER MED GJESTEFORELESER
JOSEPH PINE

Sted: Storstuggu
Tid: 4/11 11.30 - 5/11 13.30

FRA MASSEPRODUKSJON TIL OPPLEVELSER.
Lønnsom industriproduksjon i Norge gjennom masseprodusert skreddersøm
og verdifulle kundeopplevelser.

SINTEF Teknologi og Samfunn og Rørosregionen Næringshage inviterer for andre år på rad til møte med verdens fremste talsmann for MASS CUSTOMIZATION, Joseph B. Pine fra USA. I fjor så vi på veien fra masseproduksjon til masseprodusert skreddersøm. I år går vi et skritt videre og utfordrer industrien på å levere verdifulle kundeopplevelser til sluttbrukerne.

Er det mulig å ha lønnsom industriproduksjon i høykostlandet Norge? Vi mener ja, og har mange gode eksempler. Forretningsstrategien Masseprodusert Skreddersøm er kombinasjonen av effektiv produksjon og kundetilpassede produkter, og utvilsomt én vei å gå. På Røros er det flere bedrifter som spesialiserer seg på nettopp dette. SB-Seating as er blant verdens ledende på området.

Nå inviterer vi produksjonsbedrifter, forskere og virkemiddelapparat til enestående og lærerike forelesninger med Joseph Pine. Vi viser fram de gode bedriftseksemplene, og ser på hvordan industrien kan løfte seg fra vareproduksjon til å levere berikende opplevelser for kundene.

Masseprodusert
skreddersøm
i norske bedrifter

KONTAKT CITY INDUSTRIAL:

Lars.Skjelstad@sintef.no
930 86 685

SENIORFORSKER
TEKNOLOGILEDELSE