Røros Metal

TILPASS LEVERANSEN MED KUNDEN OG ØK VERDISKAPNINGEN

RØROS METALL
– Personlig assistent ved grytene

Røros Metall har siden 1981 tilpasset produksjonen etter kundens behov.

I dag tilbyr Røros Metall et stort utvalg av kjøkkenhetter, alt innen rettveggshetter, fritthengende hetter og hjørnehetter. Mange av hettemodellene kan tilpasses eller skreddersys etter kundens ønsker, som for eksempel valg av høyde, bredde, dybde, farge og type metall. Vi jobber i mange materialer for å kunne tilby noe for enhver smak, stil og arv. Vi kan måle fargen på eksisterende kjøkken og gjenskape denne om nødvendig.

Produksjonen skjer i moderne lokaler på Røros. Vi har merket en dreining fra standard-produkter over mot individuelle varianter de senere årene. De siste trinn i prosessen, overflate og montasje, er ordrestyrt mens de første trinnene kan karakteriseres som småserieproduksjon av standardkomponenter. Dette skjer delvis ubemannet om natten. Komponenter på kundens mål blir kjørt enkeltvis, i programmerbare maskiner hvor baner for fresespor etc. genereres automatisk av styringsprogrammene når riktige mål og parametere tastes inn. Røros Metall ser det som sin oppgave å tilfredsstille alles behov, det være seg en løsning på jobben, i privathjemmet eller på hytta. Vi monterer, pakker og sender ut produkter med kundemerking flere ganger i uken.

Din ordre blir hver dag presist tatt hånd om og behandlet sammen med de andre kundenes unike ordre denne dagen. Torbjørn Iversen har vært kunde hos Røros Metall. Da han og kona bygde kjøkken med skråtak og kjøkkenøy, ble hele kjøkkenvifta produsert ut i fra spesifikke mål og fargeønsker. -Det var kona som valgte den lilla fargen. Fargen matcher nøyaktig overskapet og det finnes bare en av den i hele verden, smiler Torbjørn fornøyd.

Røros Metall ønsker Torbjørn og kona lykke til med sin nye kjøkkenventilator!

"Det finnes kun en av denne kjøkkenvifta i hele verden"

Torbjørn Iversen

Masseprodusert
skreddersøm
i norske bedrifter

KONTAKT CITY INDUSTRIAL:

Lars.Skjelstad@sintef.no
930 86 685

SENIORFORSKER
TEKNOLOGILEDELSE