Røros Produkter

UNIKE PRODUKTER FOR UNIKE KUNDER GIR ØKT LØNNSOMHET

RØROS PRODUKTER
– Egen stil og orden

Røros Produkter designer og produserer stålprodukter innen avfall og renhold. Og da Destinasjon Røros skulle inn i nye lokaler fikk de sammen med interiørarkitekten produsert avfallsløsninger i farger som er tilpasset andre detaljer i interiøret.

På Røros skapes alle våre produkter fra blanke stålplater og rør. Med laserskjærere, stansemaskiner, knekker og sveiseutstyr kan vi effektivt fremstille alle produktene i små serier, og gjennom lakk og montasje tilpasse dem til hver enkelt kundes behov, enten det er en kommune som vil ha sitt kommunevåpen montert, eller at vi lakkerer i kundens egne farger, eller at vi allerede har gjort tilpasninger i størrelse eller funksjon.

En stadig større andel av våre kunder ønsker å kunne tilpasse produktene til sitt behov. Vi er glade for tilbakemeldingene som kommer fra kundene når de ser produktene i sitt riktige miljø.

Det blir stadig vanligere at plassering av avfallsbeholdere avklares av arkitekten på tegningsstadiet, tilpasset både besøkende, vaskefunksjonen osv. Kildesortering krever flere beholdere i nærhet av hverandre, og våre helhetlige stasjoner blir nå omtalt som avfallsmøbler under planlegging av nye bygg.

Når vi fikk ordren fra Destinasjon Røros, ble den lagt inn i systemet sammen med de øvrige kundeordrene denne dagen. – Jeg er veldig fornøyd med at vi kan få så spesifikke produkter produsert lokalt og som gjør at Reiselivets Hus også blir et utstillingsvindu for lokale produsenter. De turkise avfallsbeholderne ble akkurat slik jeg ønsket meg, sier direktør i Destinasjon Røros, Linda Ramberg.

Røros Produkter har ordreproduksjon, ikke noe ferdigvarelager. Vi har et visuelt styringssystem som i sann tid viser hvordan belastningen er i de fire produksjonsavdelingene. Dette hjelper oss til å utnytte kapasiteten vår til beste for kundene. At vi har gått i retning MSS er vi glade for. Det passer med vårt image å levere kvalitet og løsninger som kunden finner praktisk og estetisk.

Bedriften har vokst jevnt og trutt de senere årene, og vi har ambisjoner om å kunne tilfredsstille enda flere i årene som kommer!

 

"Det ble veldig stilig med turkise avfallsmøber i interiørlsøningen vår."

Linda Ramberg

Masseprodusert
skreddersøm
i norske bedrifter

KONTAKT CITY INDUSTRIAL:

Lars.Skjelstad@sintef.no
930 86 685

SENIORFORSKER
TEKNOLOGILEDELSE